Την 4η φετινή νίκη της κόντρα στον Διομήδη θέλει η ΑΕΚ

Την 4η φετινή νίκη της κόντρα στον Διομήδη θέλει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÉÏÌÇÄÇÓ - ÁÅÊ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2013-2014)Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ΑΕΚ και Διομήδης Άργους θα αναμετρηθούν για τον τίτλο του πρωταθλητή, ωστόσο πρώτα θα κοντραριστούν για το πλεονέκτημα έδρας των τελικών. Η Ένωση αύριο στις 20:00 υποδέχεται τους Αργίτες στο κλειστό της Κυψέλης για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, με μοναδικό στόχο της να πάρει τη νίκη για να έχει το προβάδισμα ενόψει της τελικής φάσης.

Το αυριανό θα είναι το τέταρτο φετινό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχουν αναμετρηθεί δύο φορές για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου. Οι “κιτρινόμαυροι” μάλιστα φέτος είναι το… απόλυτο αφεντικό στις αναμετρήσεις με τον Διομήδη καθώς μετρούν μόνο νίκες. Η αρχή έγινε στο Άργος τον περασμένο Οκτώβρη για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ να παίρνει το “διπλό” (25-27), ακολούθησε η νίκη στον δεύτερο γύρο (32-29) αλλά και η σημαντικότερη μέχρι στιγμής για φέτος νίκη της Ένωσης στον τελικό του Κυπέλλου πριν από περίπου δύο μήνες (18-16).

Οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη θέλουν να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το νικηφόρο σερί που έχουν κόντρα στον μεγάλο τους αντίπαλο, από τον οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν να ηττηθούν ένα χρόνο (τελευταία επικράτηση του Διομήδη έναντι της ΑΕΚ ήταν τον περασμένο Μάιο στα πλαίσια του δεύτερου τελικού).

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X