Τα…τσαμπιόνια του «τίγρη»

Τα…τσαμπιόνια του «τίγρη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic-melissanidis-atmatsidis-μπαγεβιτς-μελισσανιδης-ατματσιδηςΝούμερο 1: Ηλίας Ατματσίδης, Νούμερο 2: Χάρης Κοπιτσής, Νούμερο 3: Μιχάλης Κασάπης, Νούμερο 4: Στέλιος Μανωλάς, Νούμερο 9: Χρήστος Κωστής, Νούμερο 10: Βασίλης Τσιάρτας. Προπονητής: Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αυτά τα επίλεκτα μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας, οι αθλητές και ο τεχνικός που δημιούργησαν τον μύθο της ΑΕΚ στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 συγκεντρώθηκαν χθες ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια για την εκδήλωση του Ηλία Ατματσίδη (υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού). Εικόνα μαγική και ονειρεμένη, που έκανε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, διοικητικό ηγέτη και δημιουργό εκείνης της υπερομάδας, να λάμπει από ευτυχία.

«Αυτοί είναι τα τσαμπιόνια μου. Ολοι τους ένας και ένας. Παικταράδες. Και όλοι εδώ, δίπλα στην ΑΕΚ, δίπλα στον Ατματσίδαρο», έλεγε με ενθουσιασμό ο «τίγρης» σε συνομιλητές του. Και δεν σταματούσε να περηφανεύεται για τα κατορθώματα εκείνης της ομάδας που δόξασε την Ενωση και σάρωσε τα πάντα στο διάβα της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ΑΕΚ των ονείρων, με τη συμμετοχή πρωτοκλασάτων παικτών. Και δίπλα, άλλες μυθικές μορφές της ΑΕΚ: Θωμάς Μαύρος, Γιώργος Καραφέσκος, Λύσανδρος Γεωργαμλής και πολλοί ακόμα.

Η Δεκελείας έγινε και πάλι «κιτρινόμαυρη». Δεκάδες ήταν οι περαστικοί που σάστισαν στο πέρασμα αυτών των μορφών. Που είδαν να περνούν μπροστά στα μάτια τους, οι καλύτερες αναμνήσεις άλλων ετών. Ο Μελισσανίδης είχε κάθε λόγο να αισθάνεται όμορφα ανάμεσα σε οικεία πρόσωπα. Ανάμεσα σε δικά του παιδιά. Όταν αποχώρησε, γύρισε προς το μέρος που κάθονταν συγκεντρωμένοι οι περισσότεροι, έσφιξε τα χέρια σαν μια γροθιά και τους χαιρέτησε. Γιατί αυτό που θέλει πάντα για την ΑΕΚ, είναι η ένωση των δυνάμεων της. Κάτι που χθες, για χάρη του Ατματσίδαρου, έγινε πραγματικότητα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X