Καρυπίδης και Νικολαΐδης οι MVP των δύο πρώτων αγωνιστικών στα Play Off

Καρυπίδης στο enwsi.gr: «Μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karypidis kypelloΟι Σάββας Καρυπίδης και Παναγιώτης Νικολαΐδης αναδείχτηκαν MVP των δύο πρώτων αγωνιστικών στα Play Off της Α1 χάντμπολ. Ο πρώτος συγκέντρωσε από τους προπονητές της μεγάλης κατηγορίας 9 ψήφους για την πρεμιέρα, όπου η ΑΕΚ έπαιξε κόντρα στον Ποσειδώνα Λουτρακίου, ενώ ο δεύτερος 10 για το παιχνίδι με τον ΑΣΕ Δούκα. Η Ένωση μετά τις εύκολες νίκες επί των αντιπάλων της είδε να έρχονται και οι ατομικές διακρίσεις και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Διομήδη Άργους την Πέμπτη (15/5) στο κλειστό γήπεδο της Κυψέλης, όπου χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία για να κατακτήσει την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς.

Οι δηλώσεις των δύο παικτών της ΑΕΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ για την ανάδειξή τους ως MVP τις δύο πρώτες αγωνιστικές

Σάββας Καρυπίδης: «Είναι τιμητική αυτή η διάκριση. Σε κάθε ματς παίζω με την καρδιά μου. Η ομάδα έχει μεγάλους στόχους και θα προσπαθήσουμε να τους υλοποιήσουμε όλους».

Παναγιώτης Νικολαΐδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ τους προπονητές. Το παιχνίδι είναι ομαδικό όχι ατομικό για αυτό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συναθλητές μου. Το θέλαμε περισσότερο. Την Πέμπτη έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Διομήδη όπου και θα κριθεί η πρωτιά και το πλεονέκτημα της έδρας στον τελικό».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X