«Είμαστε ΑΕΚ και θέλουμε το γήπεδο για να ανέβει όλη η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας»

«Είμαστε ΑΕΚ και θέλουμε το γήπεδο για να ανέβει όλη η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

atmatsidis-georgamlis-mavros-stathopoulos-ατματσιδης-γεωργαμλης-μαυρος-σταθοπουλοςΗ παρέα ήταν συγκλονιστική: Νίκος Σταθόπουλος και Μιχάλης Συμιγδαλάς από τα ασπρόμαυρα χρόνια. Ο κορυφαίος Θωμάς Μαύρος, σημείο αναφοράς και μύθος της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας. Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, γέννημα θρέμμα της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο Ηλίας Ατματσίδης πάντα δίπλα στην ΑΕΚ και στη νέα προσπάθεια. Το γεύμα γνωριμίας που παρέθεσε ο συνδυασμός «Ενωση Δημοτών» για τη Νέα Φιλαδέλφεια εξελίχθηκε σε μια κουβέντα που έφερε μνήμες από μεγάλες στιγμές της Ενωσης.

Αλλωστε, ουδείς εκ των προαναφερθέντων δεν κρύβει πως η ΑΕΚ και η αγάπη για την πόλη που τη φιλοξένησε και έγινε συνώνυμο επί δεκαετίες, ήταν το βασικό κίνητρο για να διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών στις επερχόμενες εκλογές. «Είμαστε ΑΕΚ, είμαστε Νεοφιλαδελφειώτες και ξέρουμε πως το γήπεδο θα βοηθήσει την πόλη. Είμαι στην τοπική αυτοδιοίκηση επί 17 χρόνια, ξέρω από πρώτο χέρι ποια είναι τα ζητήματα της πόλης και είμαι εδώ για να δώσω λύσεις», είπε ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο πρώτος παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ που διεκδικεί τη δημαρχία.

«Ανδρώθηκα, μεγάλωσα, έζησα πολλά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είμαι σίγουρος πως ο Λύσανδρος θα πράξει ό,τι είναι σωστό για την πόλη. Θέλω να βοηθήσω τη Νέα Φιλαδέλφεια και την ΑΕΚ στην επιστροφή της», τόνισε ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι τοποθετήσεις των υπολοίπων. Ανθρωποι που δεν αρέσκονται στα λόγια, αλλά θέλουν να μιλούν με έργα. Κάποτε μέσα στο γήπεδο, τώρα από την τοπική αρχή του δήμου για την βελτίωση της καθημερινότητας. Ξέρουν καλά πως η ΑΕΚ επιστρέφει και το ζήτημα για όλους είναι να συμβάλουν, ώστε η Νέα Φιλαδέλφεια να γίνει ξανά κέντρο πολιτισμού και να ζωντανέψει όπως παλιά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X