Καμία αξία στην Έστερ

Καμία αξία στην Έστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

esterΚαμία αξία στη τιμή της Έστερ δεν υπάρχει στο παιχνίδι απέναντι στην Σιριάνσκα. Και ως εκ τούτου θα ποντάρουμε στις μεγάλες αποδόσεις που δίνονται στην ισοπαλία και στο διπλό.

321. Ροβανιέμι – Ελσίνκι

Η πρωταθλήτρια Φινλανδίας, Ελσίνκι θα προσπαθήσει να πετύχει την 3η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μια Ροβανιέμι που μπορεί να είναι σκληροτράχηλη ομάδα, αλλά αδυνατεί να διαχειριστεί τα δύσκολα ματς. Οι φιλοξενούμενοι πάντως μέχρι σήμερα και μετά από επτά αγώνες, δεν έχουν πείσει με την απόδοση τους, αλλά η εμπειρία τους, τους βοηθάει να κατακτούν έστω και με δυσκολία τα τρίποντα. Πρέπει να σημειώσουμε πάντως ότι η Ελσίνκι τα τελευταία τρία χρόνια αδυνατεί να κερδίσει στην έδρα της αντιπάλου της, ενώ δεν έχει καταφέρει ούτε να σκοράρει.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.60)

333. Φάλκενμπεργκ – Τζουργκάρντεν

Χρονικά πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής που διεξάγεται απόψε. Η Φάλκενμπεργκ συμπλήρωσε έξι παιχνίδια χωρίς νίκη και προβληματίζει με την απόδοση της. Μάλιστα έχει σκοράρει μόλις πέντε φορές, ενώ έχει δεχτεί 13 τέρματα, αριθμός που της δημιουργεί προβλήματα στο να πάρει κάποια θετικά αποτελέσματα. Βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με πέντε μόλις βαθμούς. Η Τζουργκάρντεν από την πλευρά της έχει φέρει δύο σερί ισοπαλίες, ενώ έχει συμπληρώσει τέσσερα ματς αήττητη. Στα τελευταία πέντε ματς έχει σκοράρει στα τέσσερα, ενώ μόνο απέναντι στην Κάλμαρ έμεινε στο μηδέν.

Πρόταση: G.G (www.stoiximan.gr 1.75)

331. Έστερ – Σιριάνσκα

Οι αποδόσεις που υπάρχουν σε αυτό το ζευγάρι δεν λένε όλη την αλήθεια για την πορεία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα. Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή, αλλά η Έστερ έχει σημειώσει μόλις δύο νίκες, ενώ η Σιριάνσκα τρεις. Η διαφορά τους στον πίνακα είναι δύο βαθμοί, αλλά δεν αξίζει κανείς να ποντάρει στον χαμηλό άσσο. Η φιλοξενούμενη ηττήθηκε εντός έδρας από την Γιονσεπινγκ με 2-0, ενώ νωρίτερα είχε συμπληρώσει τρεις σερί νίκες.

Πρόταση: X2 (www.stoiximan.gr 3.90-6.25)

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X