Φανέλες της ΑΕΚ μοίρασε στην Κύπρο ο Ρουμελιώτης

Φανέλες της ΑΕΚ μοίρασε στην Κύπρο ο Ρουμελιώτης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roymeliotisΣτην Κύπρο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο προπονητής του γυναικείου τμήματος της ΑΕΚ στο βόλεϊ, Μανώλης Ρουμελιώτης. Από χθες βρίσκεται και πάλι στην βάση του, ωστόσο πρόλαβε να συναντηθεί με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου, Κωνσταντίνο Χριστοφίδη. Ο Κ. Χριστοφίδης είναι φανατικός ΑΕΚτζής, ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις που αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ έχει παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες της Ένωσης και μαλιστα από τις εξέδρες της έδρας της ΑΕΚ.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρισης Δαμιανός Χατζηδαμιανού, καθώς και ο επικεφαλής του τμήματος της Νομικής του πανεπιστημίου, Νικήτας Χατζημιχαήλ, επίσης ΑΕΚτζής, όπως επίσης και η φοιτήτρια του τμήματος και αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Κύπρου, Μαριώτα Αγγελοπούλου.  Στην συνάντηση αυτή συζητήθηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στη ποδοσφαιρική ΑΕΚ, αλλά και του τμήματος βόλλεϋ. Ο Μανώλης Ρουμελιώτης προσέφερε σε όλους από μία φανέλα της ΑΕΚ. Από την πλευρά του, ο Πρύτανης προσέφερε λεύκωμα του Πανεπιστημίου Κύπρου για τη Μεγαλόνησο. Ανταλλάχθηκαν ευχές για τη νέα χρόνια ενώ το επόμενο ραντεβού ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X