"Ψώνια" από Λατινική Αμερική θέλει ο κόσμος της ΑΕΚ

ΑΕΚτζήδες από σήμερα έδιναν τη «βοήθεια» τους για τους πληγέντες της Κεφαλονιάς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-simaΟι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ εν όψει της επόμενης σεζόν συνεχίζονται, με τους φίλους του δικεφάλου, στην πλειοψηφία τους, να ζητούν μέσω της “Ενωσίτικης Κάλπης”, να έρθουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική.

Το enwsi.gr σας έδωσε τη δυνατότητα να ψηφίσετε από ποια αγορά πιστεύετε ότι θα πρέπει να αναζητήσουν επιλογές οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Όπως αποδείχθηκε μάλιστα από τη δική σας …ετυμηγορία, αυτή της Λατινικής Αμερικής συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό. Συγκεκριμένα την επέλεξε το 44% όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, με δεύτερη επιλογή (έχοντας λάβει ποσοστό 38%) την ελληνική αγορά, εννοώντας ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στη χώρα μας. Τρίτη, δική σας επιλογή ήταν η αγορά της πρώην Γιουγκοσλαβίας, την οποία στήριξε με την ψήφο του το 18% των φίλων της ΑΕΚ που ψήφισε στην Ενωσίτικη Κάλπη.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X