Πρώτα το πλεονέκτημα έδρας και μετά ο τίτλος

Πρώτα το πλεονέκτημα έδρας και μετά ο τίτλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1090647Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ΑΕΚ και Διομήδης Άργους θα αναμετρηθούν για τον τίτλο του Πρωταθλητή, διασταυρώνοντας τα ξίφη τους στους τελικούς της Α1. Οι “κιτρινόμαυροι” και οι Αργίτες που εξασφάλισαν την πρόκριση τους στην τελική φάση από την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, αρχικά θα κοντραριστούν για το πλεονέκτημα έδρας, η εξασφάλιση του οποίου θα κριθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο κλειστό της Κυψέλης στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής της Β’ φάσης.

Η Ένωση προπορεύεται ενός βαθμού του Διομήδη στην εδική βαθμολογία των πλέι οφ, επομένως όποια από τις δύο ομάδες πάρει τη νίκη στο ματς της Πέμπτης, παίρνει ταυτόχρονα και το πλεονέκτημα έδρας για τους τελικούς. Από εκεί και πέρα ο τίτλος θα κριθεί στις δύο νίκες και όχι στις τρεις, όπως προέβλεπε αρχικά η προκήρυξη του πρωταθλήματος (λόγω της μεγάλης διακοπής που υπήρξε από την αποχή των διαιτητών και πήγε χρονικά πίσω την διοργάνωση).

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X