1-1 αντί για 6-1 αφού δεν σκόραρε ο Μαύρος (VIDEO)

1-1 αντί για 6-1 αφού δεν σκόραρε ο Μαύρος (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mavros-sandberg-μαυρος-σαντμπεργκΕχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν, πως τα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στα χρόνια που φορούσε τα «κιτρινόμαυρα», αναδείκνυαν πάντα τον Θωμά Μαύρο ως μεγάλο πρωταγωνιστή. Τι συνέβαινε, όταν ο Θ(ε)ωμάς δεν βρισκόταν σε καλή μέρα; Αυτό που έγινε μια μέρα σαν σήμερα του 1985. Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, έκανε σωρεία ευκαιριών, αλλά έμεινε τελικά στο 1-1.

Είναι ενδεικτικό πως τα στιγμιότυπα της ΕΡΤ που κάλυπτε τότε το παιχνίδι, δεν περιλαμβάνουν καμία άλλη φάση του Ολυμπιακού, πλην αυτής του (εντελώς ανέλπιστου) γκολ από τον Περσία. Ηταν σε μια αντεπίθεση, που η άμυνα της ΑΕΚ πιάστηκε απροετοίμαστη – έλειπε βλέπετε και ο Μανωλάς – και έτσι ο Αρβανίτης νικήθηκε με κοντινή κεφαλιά. Σε όλο το υπόλοιπο ματς, υπήρξε ασταμάτητο σφυροκόπημα της εστίας του Σαργκάνη.

Οι ευκαιρίες χάνονταν η μία μετά την άλλη. Ο Εστερχάζι ήταν σε μεγάλη μέρα και μοίραζε συνεχώς ασίστ για να τις ολοκληρώσουν οι Μαύρος και Σάντμπεργκ. Τελικά, μόνο ο Σουηδός μπόρεσε να στείλει δίχτυα με γυριστή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του «κόμη». Ο Μαύρος έχασε απίστευτες – για την κλάση του – ευκαιρίες και η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, που θα της εξασφάλιζε το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”dghMdBR7hUU” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X