Ο Πεταυράκης δεν είχε πρόβλημα ούτε στο πλαστικό

ΦΩΤΟ από το Περαμαϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

grontis petavrakis γροντής πεταυράκηςΟ Σταύρος Πεταυράκης απέδειξε και στο Πέραμα τον λόγο για τον οποίο έχουν αποφασίσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας.

Έγινε αρκετός ντόρος χθες για την κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην έδρα του Περαμαϊκού. Είναι αλήθεια ότι σε πολλά μέρη του γηπέδου δεν υπήρχε καν πλαστικός χλοοτάπητας, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να κάνουν μεγάλη προσπάθεια απλά να κρατηθούν όρθιοι. Ακόμα και σ’ ένα τέτοιο τερέν πάντως ο Πεταυράκης κατάφερε να ξεχωρίσει και να βάλει τη “σφραγίδα” του. Δεν ήταν μόνο το υπέροχο γκολ που πέτυχε, αλλά γενικά η παρουσία του ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά. Τη στιγμή που ελάχιστοι συμπαίκτες του έκαναν κίνηση χωρίς τη μπάλα για να ανοίξουν διαδρόμους και να διασπάσουν την “κλειστή” άμυνα των γηπεδούχων, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είτε ως αριστερό εξτρέμ, είτε ως αριστερό μπακ, αποτελούσε συνεχή κίνδυνο απ’ την πλευρά του, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και σε ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να ξεχωρίσουν.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X