Εύκολα η ΑΕΚ πήρε τη νίκη επί του Δούκα (30-17) και έχει το... πάνω χέρι ενόψει τελικών

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Δούκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÄÏÕÊÁÓΔείχνοντας το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης η ΑΕΚ επικράτησε με 30-17 του Δούκα και πέρασε και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ, διατηρώντας έτσι παράλληλα το προβάδισμα για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας και στους τελικούς (θα κριθεί στην 3η και τελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης, όπου θα υποδεχθεί τον Διομήδη από τον οποίο προπορεύεται ενός βαθμού). Οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη που βαδίζουν ολοταχώς προς το δεύτερο σερί νταμπλ τους, αποθεώθηκαν στο τέλος από τον κόσμο στο κλειστό της Κυψέλης, σε μια… πρόβα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ μπήκε νωθρά στο ματς ωστόσο μετά το 1-2 του Δούκα στο 2ο λεπτό, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και έτσι δεν άργησε να πάρει τον έλεγχο στα χέρια της. Οι “κιτρινόμαυροι” δείχνοντας την απαραίτητη συγκέντρωση αλλά και απίστευτο πάθος έφτασαν στο +5 (7-2), αναγκάζοντας τους αντιπάλους τους σε συνεχόμενα λάθη. Ο Δούκας όμως στη συνέχεια αντέδρασε μείωσε στα δύο γκολ (9-7) αλλά η Ένωση βελτιώνοντας την επιθετική της λειτουργία αύξησε και πάλι την υπέρ της διαφορά και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 15-10.

Από τα πρώτα λεπτά της επανάληψης η Ένωση αύξησε ακόμα περισσότερο την διαφορά της, με τον Καρυπίδη και τον Αλβανό να σκοράρουν και τον Δημήτρη Καφφάτο να σταματά τις προσπάθειες του Δούκα. Οι “κιτρινόμαυροι” χωρίς να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα διατηρούσαν σταθερά την διαφορά, δίνοντας μάλιστα την ευκαιρία στον Γιάννη Αρβανίτη να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρότερους παίκτες (όπως το νεαρό τερματοφύλακα Τάσο Τσακνή που αντικατέστησε επάξια τον Καφφάτο). Η συνέχεια ήταν ιδιαίτερα εύκολη για την Ένωση που κατάφερε να πάρει τη νίκη με 30-17, δείχνοντας ότι η μοναδική ήττα που είχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος από τον Δούκα ήταν απλά μια κακή παρένθεση στην ξέφρενη πορεία της προς το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ της ιστορίας της.

Δείτε ΕΔΩ πως μετέφερε την εξέλιξη του ματς live το enwsi.gr

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 7-2, 9-5, 11-7, 13-8, 15-10 (ημχ.), 18-11, 20-12, 22-13, 23-14, 26-16, 30-17

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Ράκσεβιτς 1, Μπακαούκας 5, Κουμαραδέλης, Γωεργιάδης 4, Οικονόμου, Ζούγιοβιτς, Νικολαΐδης 4, Τσακνής, Σανίκης 2, Αλβανός 4, Καρυπίδης 5, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου 3, Παπαδόπουλος 2, Χερουβείμ.

Δούκας (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης 2, Μουντζουρίδης, Μισαηλίδης 1, Τόμπρος 1, Τζηράς 4, Ζαμπούνης 3, Μανουσέλης, Σαμαράς, Γκέρτσος 1, Γιαννάδης, Ρηγάτος, Κλεώπας, Ντούνης, Μπάγιος 2, Αραπακόπουλος 3, Γεωργιάδης.

Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, δίλεπτα: 3-0, πέναλτι: 4/5-1/2.

Βαθμολογία πλέι οφ (2η αγωνιστική)
Ομάδα Βαθμοί
1. ΑΕΚ 25
2. Διομήδης 24
3. Δούκας 16
4. Ποσειδών 15

 

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X