Χατζόπουλος στο enwsi.gr: "Οι Ακαδημίες της ΑΕΚ έχουν αλλάξει πλέον επίπεδο"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

hatzopoulosΗ ομάδα Κ17 της ΑΕΚ ολοκλήρωση τις επίσημες υποχρεώσεις της κατακτώντας το πρωτάθλημα. Με συνέπεια από την αρχή της σεζόν, παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά η Ακαδημία της Ένωσης χτίστηκε από το μηδέν, ο Άγγελος Χατζόπουλος κατάφερε να φέρει εις πέρας το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας. Και παρά το γεγονός ότι άπαντες στα τμήματα υποδομής δίνουν βάρος στην προώθηση παικτών στην πρώτη ομάδα, η επιτυχία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Ο Χατζόπουλος μίλησε στο enwsi.gr, μετά την χθεσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρουσιάστηκε προσγειωμένος και προσηλωμένος στην φιλοσοφία που έχει περάσει η ομάδα σε όλους.

«H δικαίωση του πλάνου της ακαδημίας είναι μόνο η προώθηση παικτών στην πρώτη ομάδα. Το χθεσινό αποτέλεσμα είναι μια επιβράβευση της προσπάθειας των παιδιών που ανταποκρίθηκαν σε έναν πολύ μεγάλο όγκο προπονητικής δουλειάς από τον Αύγουστο μέχρι τώρα. αυτό που μας δυσκόλεψε όλους ήταν να αλλάξουμε την νοοτροπία των δυο προηγούμενων ετών και να τους πείσουμε ότι η ατομική διάκριση περνάει μέσα από την ομαδική και όχι το αντίστροφο. Η έλευση του Άκη Ζήκου και οι επιλογές του των κ.κ. Μητροτάσιου,  Μπουρακί και ο τρόπος λειτουργίας των ακαδημιών από εκεί και μετά με το γήπεδο μας και την βοήθειας της πρώτης ομάδας μας έπεισε ότι αλλάξαμε πλέον επίπεδο».

“Παίζουμε για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια”

«Κοίτα σίγουρα δεν έχουμε σαν στόχο το αποτέλεσμα από την άλλη σε όποια διοργάνωση συμμετέχει η ΑΕΚ αν δεν την κατακτά συνιστά αποτυχία. Εμείς πρέπει να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια για την νίκη αλλά χωρίς να μειώνουμε τον όγκο δουλειάς στην προπόνηση που είναι πολύ μεγάλος αλλά αναγκαίος για να γίνουν επαγγελματίες και να μην αλλάζουμε το στυλ παιχνιδιού μας για την νίκη. Υπό αυτό το πρίσμα είμαι χαρούμενος. Μετά το τέλος του αγώνα αισθάνθηκα χαρούμενος για τα παιδιά και το σύλλογο.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X