Γκιζόγιαννης: "Κάναμε το καθήκον μας"

Γκιζόγιαννης: «Νίκη με Φιλαθλητικό για να έχουμε στα χέρια μας το αβαντάζ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gizogiannis ΓκιζογιαννηςΟ φόργουορντ της ΑΕΚ, Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της ομάδας του με το Ψυχικό και μίλησε για την προσπάθεια που έγινε όλη τη σεζόν, ενώ τόνισε πως οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν το καθήκον τους.

«Κάναμε το καθήκον μας. Τρία χρόνια νομίζω ήταν το μίνιμουμ που μπορούσε να είναι η ΑΕΚ στις μικρές κατηγορίες. Έναν χρόνο στην Α2, την πρώτη χρονιά που στο “τσακ” δεν ανέβηκε η ομάδα. Ήταν πάρα πολύ καλή και τότε η ομάδα. Ο στόχος επετεύχθη. Εύχομαι το καλύτερο για αυτήν την ομάδα αρκεί να παραμείνει συνεπής διοικητικά και αγωνιστικά».

Για το τι μένει από τη φετινή πορεία της ΑΕΚ είπε: «Μένει τεράστια ικανοποίηση. Η προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη από όλα τα παιδιά, από τους προπονητές, από όλους είδαμε πολύ κοπιαστική σεζόν. Τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Βλέπετε τι γίνεται στο γήπεδο. Είναι στιγμές δικαίωσης για όλους μας. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους. Όλους».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X