Πολυτάρχου στο enwsi.gr: «ΑΕΚ για πρωταθλητισμό στην Α1» (VIDEO)

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ψυχικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολυτάρχου Δέσπος Polytarchou DesposΕίναι ο παίκτης που σε αρκετά δύσκολα ματς έβγαλε όλη του την ποιότητα στην επίθεση και το πάθος του στην άμυνα. Και έβγαλε… ασπροπρόσωπο τον Βαγγέλη Ζιάγκο που τον εμπιστεύτηκε. Ο Μιχάλης Πολυτάρχου είχε πάρει από το χέρι τον Ίκαρο Καλλιθέας και τον ανέβασε Α1 και το ίδιο έκανε και τώρα με την ΑΕΚ. Με την πίεση και το βάρος εκτοξευμένα στα ύψη.

Ο έμπειρος γκαρντ της ΑΕΚ από τη Νάξο μετά το τέλος του αγώνα με το Ψυχικό που έστειλε την Ένωση στην Α1 μίλησε στη κάμερα του enwsi.gr για την επιτυχία. «Δικαίωση για όλους μας είναι η σημερινή μέρα. Από την διοίκηση μέχρι τον φροντιστή. Τηρήσαμε την υπόσχεση μας και τώρα επιστρέφουμε για πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Με τον κόσμο της δίπλα η ΑΕΚ θα κάνει πρωταθλητισμό. Με σωστές κινήσεις και η ΑΕΚ θα είναι αυτή που πρέπει» είπε χαρακτηριστικά ο «Πόλυ».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

[youtube id=”W8z28ASKGwg” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X