Αλεξίου στο enwsi.gr: "Έχει δρομολογηθεί η επόμενη μέρα της ΑΕΚ στην Α1»

Έρχεται η "ανάσταση" της "Βασίλισσας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ μπάσκετ AEK basketΟ “εφιάλτης” της ΑΕΚ τέλειωσε και επίσημα χθες. Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου αν και βρίσκεται στην Α1 και μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική, κέρδισε το Ψυχικό στην τελευταία “στροφή” του πρωταθλήματος και κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Α2, κλείνοντας την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που μαζί με τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο ανέλαβε την αναγέννηση του τμήματος του μπάσκετ, μίλησε στο enwsi.gr για την επόμενη μέρα της “Βασίλισσας” που την βρίσκει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, για το γηπεδικό, για τα συναισθήματα του για την επιστροφή της ΑΕΚ στην Α1, για την εκκαθάριση της ΚΑΕ, έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο του δικεφάλου και τόνισε πως το απόλυτο αφεντικό και του χρόνου θα είναι ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

«Δεν περιμέναμε το τέλος του πρωταθλήματος για να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Η επόμενη μέρα έχει δρομολογηθεί και έχουν υπάρξει προεργασίες. Νομικά, η ΑΕΚ θα παίξει ως ΚΑΕ στην Α1, και αγωνιστικά, ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα είναι το απόλυτο αφεντικό με βάση τα δείγματα γραφής που έχει δείξει», ήταν το αρχικό σχόλιο του Αλέξη Αλεξίου, για να αναφερθεί στη συνέχεια στο γηπεδικό πρόβλημα:

«Το γηπεδικό είναι ένα θέμα που μας απασχολεί έντονα. Έχουμε κάνει επαφές με πάρα πολλά γήπεδα, αλλά είναι δύσκολο να έχουμε οριστική λύση τώρα, λόγω των εκλογών. Ελπίζουμε πως αυτό το ζήτημα θα έχει λυθεί στις επόμενες 20 με 30 μέρες, καθώς πάρα πολλά πράγματα εξαρτώνται από αυτό, τόσο αγωνιστικά και πρακτικά όσο και εμπορικά», ενώ για τα συναισθήματα για την επιστροφή στην Α1, είπε:

«Από την προηγούμενη εβδομάδα που βρισκόμαστε και μαθηματικά στην Α1, νιώθω δικαίωση για τον αγώνα που κάνουμε. Όταν αναλάβαμε την χρηματοδότηση και την λειτουργία του τμήματος, οι επιλογές ήταν ή Β΄Εθνική ή να μην πάρουμε μέρος για ένα χρόνο. Αφού, λοιπόν, δεν υπήρχε κάποιος να δηλώσει την ομάδα στην Α2, ζήτησα από την Ερασιτεχνική να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε μια προσπάθεια να “καθαρίσει” η ΑΕΚ από τα χρέη της και να την ανεβάσουμε στην Α1. Αφού επετεύχθη ο στόχος αυτός, αισθάνομαι δικαίωση».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην εκκαθάριση της ΚΑΕ ΑΕΚ: «Η εταιρεία έχει λυθεί. Η εκκαθάριση είναι ένα τυπικό στάδιο. Δεν έχει καμία σχέση αυτή η διαδικασία με παρόμοιες ενέργειες σε άλλες ΠΑΕ ή ΚΑΕ. Η σύσταση της ΚΑΕ είναι μια απλή διαδικασία», και τέλος, έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο της “Ένωσης”:

«Ο κόσμος ήταν πολύ κοντά στην ομάδα φέτος, μετά την παγωμάρα της Β΄Εθνικής, στην οποία εξαναγκάστηκε να παίξει η ΑΕΚ. Ο κόσμος μας ήταν συγκλονιστικός, τόσο στα εντός έδρας ματς που παίξαμε στη Ζωφριά αλλά και στην Καισαριανή -και γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Νήαρ Ηστ- αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θέλω να ελπίζω πως ο κόσμος θα έχει την ίδια συμμετοχή και του χρόνου. Με σωστή και ένθερμη παρουσία, χωρίς έκτροπα, και για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για να συνεισφέρει με τον οβολό του σε αυτή την προσπάθεια. Η ΑΕΚ δικαιούται να περιμένει εξάντληση των εισιτηρίων διαρκείας και των θέσεων σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται στην Α1».

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X