Κοτσάτος: "Η ΑΕΚ να σταθεροποιηθεί στην Α1 και να διεκδικήσει την κορυφή"

Κοτσάτος: "Η ΑΕΚ να σταθεροποιηθεί στην Α1 και να διεκδικήσει την κορυφή"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kotsatos2-1024x745Για την επιστροφή της “Βασίλισσας” στα μεγάλα σαλόνια, μίλησε ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ στο ημίχρονο του αγώνα με το Ψυχικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ΑΕΚ πρέπει να σταθεροποιηθεί στην Α1 και αφού το κάνει αυτό να διεκδικήσει την κορυφή, ενώ αναφέρθηκε και στο γηπεδικό πρόβλημα που ταλανίζει την “Ένωση”:

“Να σταθεροποιηθεί στην Α1 η ΑΕΚ, να τελειώσει η εξυγίανση της. Όταν αναλάβαμε εμείς, κανείς δεν πίστευε πως η ΑΕΚ θα ανέβαινε στην Α1. Η ομάδα πρέπει να αποκτήσει μέταλλο, γιατί την ομάδα δεν την κάνουν μόνο τα λεφτά. Η ΑΕΚ πρέπει να σταθεροποιηθεί στην Α1, και όταν το καταφέρει αυτό, να διεκδικήσει την κορυφή”, ήταν το αρχικό σχόλιο του Κωνσταντίνου Κοτσάτου, για να αναφερθεί στη συνέχεια στο γηπεδικό:

“Το γηπεδικό είναι ένα πρόβλημα που ταλανίζει την ομάδα, και κυρίως τις ακαδημίες της. Γιατί ομάδα χωρίς ακαδημίες δεν υφίσταται. Το κλειστό του Γαλατσίου έχει μπει σε διαγωνισμό. Η κυβέρνηση πρέπει να λογικευτεί, να το δώσει στην ΑΕΚ να το αναγεννήσει και να το μετατρέψει σε ΑΕΚούπολη”.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X