Ο Τζιμπούρ πιέζει για να βρεθεί λύση και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το μέλλον του

Παρακολουθεί προσεκτικά η ΑΕΚ, το μπάχαλο με το συμβόλαιο του Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

djebbourΟ Αλγερινός είναι ο πρώτος που θέλει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το συμβόλαιό του, προκειμένου να προχωρήσει στον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Γι’ αυτό και με την παρουσία του στην Ελλάδα θέλει, όσο μπορεί, να πιέσει τις καταστάσεις.

Το enwsi.gr σας αποκάλυψε πριν λίγες μέρες ότι ο Τζιμπούρ σκόπευε να έρθει άμεσα στη χώρα μας για να κάνει ό, τι περνάει απ’ το χέρι του με σκοπό να μπει ένα οριστικό τέλος σε όλο αυτό το μπάχαλο που έχει προηγηθεί με το θέμα του δανεισμού ή της μεταγραφής του στη Νότιγχαμ από τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος πέρασε δύσκολα τους προηγούμενους μήνες, αφού αλλιώς τα περίμενε κι αλλιώς του ήρθαν στο νησί, μια και δεν μπόρεσε να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα για να αποδείξει την αδιαπραγμάτευτη ποδοσφαιρική του αξία. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο θέλει να βάλει …φρένο στη σεναριολογία τόσο των όσων έχουν προηγηθεί, όσο και του χρώματος της φανέλας που θα φοράει την επόμενη σεζόν.

Αυτό που τονίζουν οι άνθρωποι που κινούνται στο περιβάλλον του Αλγερινού επιθετικού είναι ότι  ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει εδώ την καριέρα του. Όσο το δυνατόν νωρίτερα μάλιστα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το συμβόλαιό του, τόσο γρηγορότερα αναμένονται οι εξελίξεις για την επόμενη μέρα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X