Τα δίνει όλα για παραμονή η Οσέρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kortraikΗ Οσέρ παίζει τα …ρέστα της για την παραμονή στην κατηγορία. Και θέλει μόνο την νίκη απέναντι στην Άρλ, για να διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για να μην υποβιβαστεί. Προβάδισμα στην Κορτράικ θα δώσει η στήλη στο παιχνίδι με την Οστάνδη.

104. Άρλ – Οσέρ

Την ύπαρξη της παίζει σήμερα η Οσέρ, η οποία θέλει μόνο νίκη για να μπορέσει na αυξήσει τις πιθανότητες που έχει για παραμονή στην κατηγορια. Γνωρίζοντας ότι ακομα και η ισοπαλία πιθανότατα θα την καταδικάσει. Πρόκειται για μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της κατηγορίας, που όμως φέτος βλέπει το φάσμα του υποβιβασμού. Άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν ότι τόσο απέναντι στην Αρλ, όσο και την τελευταία αγωνιστική, πρέπει να μπουν στο σακούλι οι τρεις βαθμοί. Το καλό για τους φιλοξενούμενους είναι ότι η Αρλ είναι αδιάφορη, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει τρεις ισοπαλίες και μια νίκη.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 2.30)

108. Λανς – Μπρεστ

Φιέστα ανόδου γίνεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι για την Λανς, η οποία με νίκη επιστρέφει και πάλι στα μεγάλα σαλόνια του γαλλικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι πάντως γνωρίζουν ότι ακόμα και με ισοπαλία μπορούν να πάρουν το εισιτήριο, εκτός όμως αν η Νανσί καταφέρει να πετύχει πολλά γκολ στα δύο ματς που απομένου και της κλέψει την 3η θέση. Με γεμάτο γήπεδο απέναντι στην Μπρεστ, έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη. Οι φιλοξενούμενοι άλλωστε είναι αδιάφοροι. Το πάλεψαν για την άνοδο, αλλά δεν τα κατάφεραν, κυρίως λόγω των αποτελεσμάτων που έφερε το τελευταίο διάστημα.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.50)

103. Κορτράικ – Οστάνδη

Πρόκειται για διπλές αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, που έχουν στόχο να περάσουν στον τελικό, αντιμετωπίζοντας την 4η ομάδα της βαθμολογίας απο το γκρουπ που παίζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αμφότερες τερμάτισαν στην πρώτη θέση των ομίλων τους. Με την Οστάνδη μάλιστα να έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα έξι ματς που έδωσε. Η Κορτράικ απο την πλευρά της παίρνει μεγάλη δύναμη απο τον παράγοντα έδρα. Και μένει να το δείξει και σήμερα, παίρνοντας το προβάδισμα.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.66)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X