Παρακολουθεί προσεκτικά η ΑΕΚ, το μπάχαλο με το συμβόλαιο του Τζιμπούρ

Παρακολουθεί προσεκτικά η ΑΕΚ, το μπάχαλο με το συμβόλαιο του Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

djebbourΚάθε μέρα που περνάει, αντί να βρίσκεται η άκρη, μπερδεύεται όλο και περισσότερο το κουβάρι της υπόθεσης του συμβολαίου του Ραφίκ Τζιμπούρ με τη Νότιγχαμ. Από εκεί που ο Ολυμπιακός υποστήριζε πως πλέον δεν έχει καμία σχέση με τον Αλγερινό επιθετικό, ξαφνικά άρχισε να διαρρέει πως ο παίκτης του ανήκει και να προσέρχεται ουσιαστικά στην άποψη πως ο παίκτης είναι δανεικός στην Φόρεστ. Από την άλλη μεριά όμως, από εκεί που εκπρόσωπος Τύπου της Νότιγχαμ Μπεν Γουαϊτ δήλωνε επισήμως στο enwsi.gr πως «ο Τζιμπούρ είναι δανεικός μέχρι και την 1η Ιουλίου με οψιόν αγοράς», σήμερα το μέλος του γραφείου Τύπου της αγγλικής ομάδας Νικ Ρίτσαρτσον δήλωνε στο ραδιόφωνο του Sentra πως «ο παίκτης μας ανήκει». Προφανώς αφήνοντας να εννοηθεί, πως δεν είναι δανεικός αλλά με ελεύθερη μεταγραφή. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, αυτή που εκφράστηκε δεν είναι η επίσημη θέση της Νότιγχαμ. Οι Άγγλοι επιμένουν πως ο Τζιμπούρ είναι δανεικός.

Το δεδομένο όμως είναι, πως υπάρχει ένα τεράστια «μπάχαλο» με το συμβόλαιο του Αλγερινού. Φαίνεται από τον τρόπο που χειρίζεται επικοινωνιακά την υπόθεση η Νότιγχαμ. Το ίδιο και η πλευρά του Ολυμπιακό. Στην ΑΕΚ δεν σκοπεύουν προς το παρόν να έχουν την παραμικρή ανάμειξη. Κρατούν τον ρόλο του θεατή και περιμένουν να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, για να κινηθούν ανάλογα. Πάντως, έστω και του μακρόθεν, παρακολουθούν προσεκτικά την υπόθεση.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X