Εγινε κίνηση για τον Κοροβέση

korovesisΤο enwsi.gr αποκάλυψε την ύπαρξη ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Νίκο Κοροβέση. Μάλιστα σας ενημέρωσε ότι ήδη οι κιτρινόμαυροι έκαναν μια πρώτη προσέγγιση για τον ποδοσφαιριστή. Είναι σαφές ότι το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον νεαρό αριστερό μπακ-χαφ είναι ζεστό. Παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα των Ιωαννίνων, οι κιτρινόμαυροι έχουν βρει σημείο επαφής με την διοίκηση του ΠΑΣ και φαίνεται ότι πλησιάζει η ώρα που θα γίνει  και το επόμενο βήμα.

Ήδη στα Γιάννινα περιμένουν την επόμενη κίνηση της ΑΕΚ στην διαδικασία, προκειμένου να τα βάλουν κάτω και να ζυγίσουν τις παραμέτρους. Οι πληροφορίες που φτάνουν στο enwsi.gr αναφέρουν ότι οι Γιαννιώτες έχουν πρόθεση να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή τους, ενώ και ο ίδιος ο Κοροβέσης βλέπει ότι έχει την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Και πλέον δεν είναι κρυφό ότι άπαντες αναμένουν από την ΑΕΚ να κάνει το τελικό «ντου» για να πάρει τον ποδοσφαιριστή.

Από την στιγμή μάλιστα που οι Γιαννιώτες έχουν αποδείξει και στην περίπτωση του Κολοβέτσιου, ότι δεν κλείνουν την πόρτα σε κανέναν ποδοσφαιριστή τους. Ο Κοροβέσης προπονείται κανονικά με την ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο και περιμένει τις εξελίξεις. Γνωρίζοντας το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά και την πρώτη επαφή που έχει γίνει μεταξύ των δύο πλευρών.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X