Κόκκινα ...κόλπα με Τζιμπούρ

Ενθουσιασμένος στην προοπτική να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα» ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibour1Ξαφνική αλλαγή στάσης και περίεργες διαρροές απ’ το λιμάνι για τον Ράφικ Τζιμπούρ. Πως φτάσαμε από την ανακοίνωση της πώλησης του Αλγερινού, στους …ψιθύρους του δανεισμού.

Στη σκέψη και μόνο ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης τους ετοιμάζει νέο …χουνέρι, μετά απ’ αυτό του Μπακάκη, στον Πειραιά κάνουν ό,τι μπορούν για να βάλουν εμπόδια στην κίνηση της ΑΕΚ να ντύσει ξανά στα κιτρινόμαυρα τον Τζιμπούρ. Ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί κυρίαρχη συζήτηση μεταξύ υψηλών στελεχών στο λιμάνι, με τους “ερυθρόλευκους” να κάνουν ό,τι μπορούν για να βάλουν εμπόδια στην πραγματοποίηση της μεταγραφής. Το τελευταίο παράδειγμα μάλιστα έχει αφήσει …άφωνους ακόμα και τους αρμόδιους ρεπόρτερς της ομάδας τους, αφού ξαφνικά ενημερώθηκαν (ανεπίσημα) ότι ο Αλγερινός δεν έχει πωληθεί στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά είναι δανεικός απ’ τον Ολυμπιακός. Κανένας βέβαια δε μπήκε στη διαδικασία να ρωτήσει πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό τη στιγμή που πριν λίγους μήνες βγήκε επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή του παίκτη στους Άγγλους. Συγκεκριμένα στις 30/1/14, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωνε με λιτό, αλλά ουσιαστικό τρόπο:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την πώληση του Ράφικ Τζιμπούρ στη Νότιγχαμ Φόρεστ”, σημειωνόταν χαρακτηριστικά, με τους Άγγλους επίσης να επιβεβαιώνουν την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Τι άλλαξε από τότε; Μα φυσικά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και η εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος αρχίζει σιγά – σιγά και δείχνει με τον τρόπο του τι θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια. Στον Πειραιά προσπαθούν μέσω …διαρροών και διαφόρων κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων να θολώσουν την κατάσταση και να δημιουργήσουν πρόβλημα στην Ένωση.

Αυτό που υποστηρίζεται πάντως από το περιβάλλον του Τζιμπούρ είναι ότι τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες, αφού και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί να τραβήξει για μεγάλο χρονικό διάστημα η συγκεκριμένη υπόθεση. Το μόνο που σκέφτεται αυτή την περίοδο είναι να περάσει ο καιρός και να παίξει ποδόσφαιρο, μια και στην Αγγλία δεν πήρε το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και δικαιούταν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X