Η προπόνηση του...Θαναηλάκη

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

thanailakisΕπίσημα από την Τρίτη, ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε με έναν μόλις έναν επιθετικό, μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Ο προπονητής, που επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του enwsi.gr για το χειρουργείο που έκανε ο Ντακόλ στον ώμο, καλείται να πορευτεί χωρίς κανέναν από τους επιθετικούς που είχε στην διάθεση του, κατά την διάρκεια της σεζόν. Μπρέσεβιτς, Τσεβάς και Ντακόλ είναι στα …πιτς και πλέον κοιτώντας το ρόστερ του, αντιλαμβάνεται ότι έχει μοναδικό διαθέσιμο τον Λάμπρο Θαναηλάκη.

Έτσι και αλλιώς ο Δέλλας έδειξε στο παιχνίδι με το Αιγάλεω ότι θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες, κυρίως σε αυτούς που δεν είδαμε καθόλου φέτος. Αρχής γενομένης από την σημερινή προπόνηση, θα φανεί αν θα χρησιμοποιήσει τον νεαρό επιθετικό στο βασικό σχήμα, ή αν σκέφτεται να καλύψει την θέση, με αλλαγή ρόλου κάποιου εκ των παικτών που έχει στην διάθεση του.

Ο Θαναηλάκης πάντως περιμένει καρτερικά την ευκαιρία του, την στιγμή που θα μπει στο γήπεδο με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Λίγο μετά τις 19.00 θα γνωρίζουμε αν ο εν λόγω επιθετικός θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στην ενδεκάδα, ενόψει του αγώνα με τον Περαμαϊκό.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X