Η τεράστια χαμένη ευκαιρία για το πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η τεράστια χαμένη ευκαιρία για το πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός πως στην ΑΕΚ υπήρξαν πολλές φορές τάσεις «αυτοκτονίας». Στιγμές που εάν έπραττε το αυτονόητο, θα μπορούσε να είχε κατακτήσει μεγάλες επιτυχίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όσα συνέβησαν μια μέρα σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια. Τότε που η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ, σε μια εκπληκτική σεζόν που έφτασε να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Με νίκη θα ήταν πρώτο φαβορί τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, αλλά η Ενωση αποδείχθηκε αυτοκαταστροφική και έχασε με 1-0.

Η πίεση είχε αποδειχθεί υπερβολική για την άπειρη ομάδα εκείνης της σεζόν, που στο συγκεκριμένο ματς δεν είχε και τον Κατσουράνη (στο ξεκίνημα, καθώς ο Σάντος τον έριξε άρον – άρον στο δεύτερο ημίχρονο). Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, ένα μοναδικό τετ α τετ από τον Σοάρες, δοκάρι από τον Λυμπερόπουλο και το «πάρτι» που ετοιμαζόταν μετατράπηκε σε «κηδεία».

Τρία λεπτά πριν το φινάλε ο Νατσούρας νίκησε τον Χιώτη και η ΑΕΚ έχασε το ματς και το πρωτάθλημα. Τα μπλουζάκια που είχαν τυπωθεί αναφέροντας πως: «δεν πάμε για πρωτάθλημα», αποδείχθηκαν πολύ πικρό αστείο. Ο κόσμος απογοητεύθηκε, η τεράστια ευκαιρία να αλλάξει ο ρους της ιστορίας απωλέσθηκε και λίγο μετά η ΑΕΚ έχανε και το Τσάμπιονς Λιγκ ελέω Βασσάρα στη Λεωφόρο.

 

asounsao-xiotis-ασουνσαο-χιωτης bourbos-krassas-μπουρμπος-κρασσας lyberopoulos-λυμπεροπουλος moras-μορας soares-lyberopoulos-σοαρες-λυμπεροπουλος soares-σοαρεσ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X