Ανδρεάδης: "Καλή προοπτική η ΑΕΚ για την καριέρα μου"

Σε πρώτο πλάνο ο Ανδρεάδης για την νέα ΑΕΚ που «χτίζει» ο Χόρχε Ελγκέτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

andreadisΟ Ανδρέας Ανδρεάδης επιβεβαίωσε την αποκάλυψη του enwsi.gr για το ενδιαφέρον που έχει δείξει η ΑΕΚ για τον αποκτήσει. Ο διεθνής κεντρικός που έφτασε με την ομάδα του (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) στους τελικούς του πρωταθλήματος, μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» τονίζοντας ότι ο εκπρόσωπος του έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο ίδιος ανέφερε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα που κουβάλα μαζί της πολύ κόσμο.

«Ο εκπρόσωπος μου βρίσκεται σε επαφές με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις και θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει. Εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες εννοείται πως θα ήθελα να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Με ενδιαφέρει όπως και κάθε αθλητή. Είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και μια καλή προοπτική για την καριέρα μου. Πιστεύω πως την επόμενη εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα».

Για την πορεία της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα ο Ανδρεάδς τόνισε ότι ο τραυματισμός του Πέτρογλου στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, φαίνεται να στοίχισε την είσοδο της στην τετράδα.

«Θεωρώ πως η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία για νεοφώτιστη. Ο τραυματισμός του Πέτρογλου της στοίχισε καθώς πιστεύω πως μπορούσε να διεκδικήσει την είσοδο της στην τετράδα αλλά και να κάνει κάτι καλύτερο στο Κύπελλο».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X