Ο εκπρόσωπος Τύπου της Φόρεστ μιλά στο enwsi.gr για το θέμα του Ράφικ Τζιμπούρ

«Διχάζει» το Νότιγχαμ ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

???????????????????????????????????????????????????????????????????????Τα πράγματα πλέον όσον αφορά τις προθέσεις της ΑΕΚ για την υπόθεση του Ράφικ Τζιμπούρ, είναι απολύτως ξεκάθαρα. Πρόκειται για έναν παίκτη, που θα «ψαχτούν» προκειμένου να τον φέρουν στην ομάδα. Επίσης είναι και απολύτως ξεκάθαρο, πως η ΑΕΚ θα ασχοληθεί με την περίπτωση Τζιμπούρ, μόνο αν ο Αλγερινός είναι ελεύθερος. Αν αποδειχθεί δηλαδή, πως δεν έχει καμία δέσμευση με καμία ομάδα. Και κάπου εδώ τα πράγματα αρχίζουν να μην γίνονται ξεκάθαρα. Το περιβάλλον του Τζιμπούρ επιμένει πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ για 2,5 χρόνια και πως στο τέλος της σεζόν θα προσπαθήσει να το λύσει και να μείνει ελεύθερος, αφού ούτε και οι Άγγλοι θέλουν να τον κρατήσουν.

Όμως από την άλλη πλευρά η Φόρεστ επιμένει πως ο Αλγερινός έχει αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα αυτός δεν είναι πλέον ένας ισχυρισμός στα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Είναι η επίσημη θέση της Νότιγχαμ, όπως εκφράστηκε στο enwsi.gr από τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας, Μπεν Γουαϊτ. «Η αλήθεια είναι πως ο Τζιμπούρ έχει αποκτηθεί με συμφωνία για δανεισμό από τον Ολυμπιακό μέχρι και την 1η Ιουλίου. Υπάρχει όμως και οψιόν για την αγορά του παίκτη. Αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει αν θα την ενεργοποιήσουμε ή όχι» ήταν τα λόγια του εκπροσώπου της Νότιγχαμ.

Στην περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, προφανώς και στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να ασχοληθούν περαιτέρω με την περίπτωση του Τζιμπούρ. Ωστόσο θα το ψάξουν προσεκτικά το θέμα, πριν το εγκαταλείψουν. Άλλωστε και ο παίκτης επιμένει πως δεν είναι έτσι τα πράγματα και η πλευρά του Ολυμπιακού φέρεται να υποστηρίζει πως δεν είναι. Μένει να φανεί. Η ΑΕΚ πάντως θα το ψάξει, θα ξεδιαλύνει το τοπίο και ανάλογα θα κινηθεί.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X