Σε κίνδυνο η συμμετοχή του Τζιμπούρ στο Μουντιάλ, λόγω …Νότιγχαμ

Από την εξέδρα (ξανά) ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibourΤο πέρασμα του Ράφικ Τζιμπούρ από την Νότιγχαμ αλλά και νωρίτερα από την Σιβασπορ, μπορεί να χαρακτηριστεί καταστροφικό και για το μέλλον του Αλγερινού στην εθνική  ομάδα της χώρας του. Ο Τζιμπούρ για τον οποίο υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον της ΑΕΚ, από την στιγμή όμως που θα μείνει ελεύθερος, φαίνεται να μην είναι σίγουρος για την παρουσία  του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Κάτι που αναφέρουν και οι συμπατριώτες του.

Είναι χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα που αφορούν στον Αλγερινό πρώην παίκτη της  ΑΕΚ, τα οποία αναφέρονται στο διάστημα παραμονής του στην Τουρκία, παίζοντας στην  Σιβασπόρ, αλλά και στην Αγγλία για λογαριασμό της Νότιγχαμ. Τονίζοντας ότι στην Τσάμπιονσιπ αγωνίστηκε μόλις σε επτά παιχνίδια της Φόρεστ, έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά και η έλλειψη αγωνιστικού  ρυθμού μπορεί να του κοστίσει την παρουσία του στο Μουντιάλ. Οι Αλγερινοί πλην του Τζιμπούρ αναφέρονται και σε άλλους παίκτες που αγωνίζονται σε  διεθνή πρωταθλήματα και οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον ίδιο κίνδυνο.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X