Επιμένουν οι Άγγλοι στα περί δανεισμού

Ούτε στον πάγκο ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

djebbourΜπορεί το περιβάλλον του Ραφίκ Τζιμπούρ να είναι κατηγορηματικό ως προς το γεγονός πως ο παίκτης πήγε με μεταγραφή στη Νότιγχαμ. Μπορεί και από τον Ολυμπιακό να τονίζουν πως δεν έχουν πλέον καμία σχέση με τον Αλγερινό επιθετικό. Όμως οι Άγγλοι επιμένουν στον ισχυρισμό πως ο Τζιμπούρ παίζει δανεικός στη Νότιγχαμ. Μάλιστα και σήμερα υπάρχουν δημοσιεύματα, κυρίως στην Nottingham post, που κάνουν λόγο για οψιόν αγοράς που υπάρχει για τον Αλγερινό επιθετικό και η οποία δεν θα ενεργοποιηθεί. Και ο παίκτης θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Βεβαίως ακόμα και τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα παραδέχονται, πως η πληροφόρηση που είχαν τον Γενάρη, ήταν πως ο Τζιμπούρ αποκτήθηκε για 2,5 χρόνια, έναντι δυο εκατομμυρίων λιρών. Τώρα όμως, υποστηρίζουν πως είχαν… παραπλανηθεί.

Όπως και να έχει το θέμα Τζιμπούρ σύντομα θα τελειώσει, καθώς ο νέος προπονητής της Νότιγχαμ Στιούαρτ Πιρς έχει ήδη ξεκινήσει τις εκκαθαρίσεις στο ρόστερ.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X