Καφφάτος: «Θέλουμε το νταμπλ»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kaffatosΈνας από τους πιο έμπειρους αθλητές της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Καφφάτος μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας του να φτάσει και φέτος στην κατάκτηση του νταμπλ. Οι κιτρινόμαυροι ξεκινούν σήμερα τα πλέι οφ, έχοντας να αντιμετωπίσουν τον Ποσειδώνα Λουτρακίου και με νίκη ουσιαστικά παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό. Μόνο που πρέπει να κερδίσουν όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια για να τερματίσουν στην πρώτη θέση και να πάρουν για πρώτη φορά το πλεονέκτημα έδρας. Ο Καφφάτος μίλησε για την φετινή προσπάθεια που φτάνει προς το τέλος της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ART FM 90.6

«Σίγουρα ήμασταν μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε την χρονιά για να κατακτήσουμε το νταμπλ. Πήραμε το κύπελλο και τώρα, αρχής γενομένης από σήμερα, θέλουμε να προχωρήσουμε μέχρι τον τελικό. Θυμίζω ότι πέρυσι πήραμε το πρωτάθλημα με μειονέκτημα έδρας. Έτσι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε το πλεονέκτημα και μπροστά στον κόσμο μας να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Ο Ποσειδώνας μπορεί να είναι πρωτάρης στην διαδικασία, αλλά έχει καλό προπονητή και πολλές φιλοδοξίες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί σήμερα και αφού κατακτήσουμε την νίκη, να διατηρήσουμε το προβάδισμα από τον Διομήδη μέχρι το τέλος».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X