Αποφασίζουν στην ΑΕΚ για την πρόταση που θα καταθέσουν στον Λάζοβιτς

Μέχρι τις 400.000 ευρώ μπορεί να φτάσει η προσφορά της ΑΕΚ για τον Λάζοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazovicballaΤο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ντάνκο Λάζοβιτς είναι δεδομένο. Το όνομα του 31χρονου Σέρβου σταρ βρίσκεται ψηλά στην «κιτρινόμαυρη» ατζέντα, καθώς αποτελεί μια κίνηση που μπορεί να συνδυάσει ουσία και εντυπώσεις. Η πρώτη επαφή έγινε, το τοπίο αναφορικά με την εκπροσώπηση του Λάζοβιτς έχει ξεκαθαρίσει και στην Ενωση μελετούν την πρόταση που θα καταθέσουν. Κυρίως σε ό,τι αφορά τη χρονική διάρκεια, αλλά και τα οικονομικά δεδομένα της προσφοράς.

Υπό άλλες συνθήκες, ο Λάζοβιτς θα ήταν απλησίαστος για την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Ωστόσο, έπειτα από το κενό που προέκυψε έπειτα από τη Ζενίτ, ο Λάζοβιτς έχει ρίξει το κασέ του για να παίξει στην Παρτιζάν. Ακόμα και εκεί πάντως, δεν είναι ευκαταφρόνητη η αμοιβή του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει τις 280.000 ευρώ. Η ΑΕΚ γνωρίζει ως πρέπει να κινηθεί στα ίδια οικονομικά επίπεδα, αλλά να δώσει βάρος στους στόχους και στο διάστημα της συνεργασίας.

Το σημαντικό είναι πως στην ΑΕΚ ξέρουν πλέον πολύ καλά ποια είναι τα δεδομένα για μια πιθανή συνεργασία με τον Ντάνκο Λάζοβιτς. Και καλούνται να αποφασίσουν πότε θα κάνουν την κίνηση τους. Είναι ξεκάθαρο πως η Ενωση δεν επιθυμεί να μπει σε λογικές παζαριού και δεν πρόκειται να ακολουθήσει την υπόθεση, εάν προκύψουν συγκεκριμένες προτάσεις από Κίνα και Κατάρ που έχουν προσεγγίσει τον Σέρβο άσο. Αλλά έχουν τρόπο να τον δελεάσουν και να τον ντύσουν στα «κιτρινόμαυρα».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X