Η μεγάλη στιγμή του Λάζοβιτς (VIDEO)

Οι παραστάσεις του Ντάνκο Λάζοβιτς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

DANKO lazovicΈνας ποδοσφαιριστής για να λέγεται μεγάλος δεν φτάνει να το δείχνει μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και έξω από αυτούς. Και ο Ντάνκο Λάζοβιτς που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, το αποδεικνύει καθημερινά. Από το enwsi.gr διαβάσατε για την κίνηση του να  δώσει την φανέλα του σε οπαδό αντίπαλης ομάδας, μετά την αλλαγή του στο παιχνίδι με την Ντόνζι Στρεμ.

Για την ακρίβεια,  ο 31χρονος επιθετικός, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, βγήκε αλλαγή στο 68ο λεπτό του αγώνα, κατευθύνθηκε στον πάγκο της ομάδας του και ζήτησε άδεια να πάει στα αποδυτήρια. Κατά την διάρκεια της πορείας τους προς αυτά, σταμάτησε, έβγαλε την φανέλα του και την έδωσε σε φίλαθλο που βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Γεγονός που έγινε αντιληπτό από την εξέδρα που αποθέωσε τον Λάζοβιτς, ξεσπώντας σε χειροκροτήματα. Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες που κάνουν τον γύρο της Σερβίας και όχι μόνο,  με τον Λάζοβιτς να δείχνει το μεγαλείο του και σαν άνθρωπος.

Ήδη το βίντεο με την εντυπωσιακή κίνηση του μέσου της Παρτιζάν έχει περισσότερα από 10.000 χτυπήματα, ενώ και τα σχόλια που το συνοδεύουν αποδεικνύουν ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από τέτοιες κινήσεις, ειδικότερα ότι αυτές γίνονται από μεγάλους σταρ του ποδοσφαίρου.

[youtube id=”RLMpwS-fSAc” width=”600″ height=”350″]

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X