"Είχαμε δίψα δέκα ολόκληρων χρόνων"

"Είχαμε δίψα δέκα ολόκληρων χρόνων"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic μπάγεβιτςΟ Ντούσαν Μπάγεβιτς θυμάται την “Άγια νύχτα” της ΑΕΚ, όταν μπήκε τέλος στα πέτρινα χρόνια της ομάδας και ο ίδιος κρατούσε στα χέρια του το τρόπαιο απ’ το πρώτο του πρωτάθλημα ως προπονητής της Ένωσης.

Ο πρώην τεχνικός του δικεφάλου και νυν εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας μίλησε στην εφημερίδα “Goal news” για την 7η Μαϊου 1989, όταν με το γκολ του Καραγκιοζόπουλου η ΑΕΚ εξασφάλισε τον τίτλο μέσα στο ΟΑΚΑ:

«Θυμάμαι ακόμα εκείνο το ματς. Πώς θα μπορούσα να το ξεχάσω; Ηταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, ένας τελικός που θα έκρινε το πρωτάθλημα. Είχαμε ετοιμαστεί πολύ καλά, είχαμε πάθος και θέληση. Κυρίως, είχαμε τη δίψα δέκα ολόκληρων χρόνων για να οδηγήσουμε ξανά την ΑΕΚ στην πρώτη θέση. Λίγοι είχαν πιστέψει σε εκείνη την προσπάθεια, αλλά καταφέραμε όλοι μαζί να ενωθούμε, να δουλέψουμε και να φτάσουμε στον στόχο μας. Δεν είχαμε ξεκινήσει καλά, αλλά ξεπεράσαμε κάθε πρόβλημα» είπε αρχικά ο Μπάγεβιτς και συνέχισε:

«Ξέρετε πώς είναι αυτά. Κάθε φορά που κερδίζεις κάτι για πρώτη φορά είναι πολύ σημαντικό. Είναι μοναδικό. Για εμένα είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ. Ήταν το καλύτερο, γιατί υπήρξαν συνθήκες που δεν πρόκειται να υπάρξουν ξανά. Ελπίζω να ζήσουμε σύντομα ξανά με την ΑΕΚ τέτοιες και μεγαλύτερες επιτυχίες».

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X