Καφφάτος: "Προσηλωμένοι στον στόχο του νταμπλ"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kaffatosΤον Ποσειδώνα αντιμετωπίζει αύριο η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, στην πρεμιέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Καφφάτος έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για την αναμέτρηση, τονίζοντας πως οι παίκτες της “Ένωσης” πρέπει να είναι προσηλωμένοι στον στόχο του νταμπλ, και λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη έχει την ωριμότητα και την εμπειρία που χρειάζεται στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Καφφάτος: 

«Η παρουσία του Ποσειδώνα στην τετράδα δεν είναι έκπληξη για εμένα. Έχει καλό προπονητή, διοίκηση που είναι σοβαρή και παίκτες που είναι έμπειροι. Η πόλη του Λουτρακίου μαθαίνει χάντμπολ μέσα από την ομάδα και αυτό είναι πολύ όμορφο. Είναι σημαντικό στο άθλημα μας να ασχολούνται νέες πόλεις και νέες ομάδες. Εμείς δεν κοιτάμε τον αντίπαλο, θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο του νταμπλ. Η ήττα από τον Δούκα ήταν μια κακή παρένθεση, αλλά μία ήττα πάντα κάνει καλό, όταν ξέρεις να την διαχειρίζεσαι. Έχουμε την ωριμότητα και την εμπειρία που χρειάζεται στα πλέι οφ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X