Αγγελία για πρόεδρο ο ΠΑΟΚ!

Αγγελία για πρόεδρο ο ΠΑΟΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ /  ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ / CUP / SEMIFINAL / PAOK - OLYMPIAKOSΈναν διαφορετικό και πρωτότυπο για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα τρόπο για να βρει τον νέο πρόεδρο και εμπορικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχει επιλέξει ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του δικεφάλου του βορρά, έβαλε αγγελία για να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους για τις δύο αυτές θέσεις.

Συγκεκριμένα, στο «www.sportsrecruitment.com» δημοσιεύεται αγγελία ομάδας (δεν αποκαλύπτει ποια είναι) του Γιουρόπα Λιγκ, που αναζητά ανθρώπους σε αυτά τα δύο πόστα. Αυτή επιβεβαιώθηκε πως είναι ο ΠΑΟΚ και η κίνηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας με την «Sportfive», αλλά και της γενικότερης προσπάθειάς της ομάδας να αναπτυχθεί ως σύλλογος. Η συλλογή… βιογραφικών θα γίνεται μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ στη συνέχεια θα αποφασίστουν ποιες θα είναι οι τελικές τους προτάσεις.

Πηγή: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X