Σφράγισε την Ευρώπη για να σβήσει την ποινή (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xristodoulouΚατά πολλούς, η ΑΕΚ της περιόδου 1989-90 ήταν έτοιμη να επαναλάβει το επίτευγμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Μια ομάδα δουλεμένη, με τον Σαβέβσκι από την αρχή και τον Μπατίστα να κάνει τη διαφορά στην επίθεση, η Ενωση έδειχνε έτοιμη να πάρει ξανά τον τίτλο. Ωστόσο, η ευρωπαϊκή τιμωρία που είχε επιβληθεί για τα επεισόδια στο ματς με την Μαρσέιγ, έκοψαν τον δρόμο της ΑΕΚ. Υπήρξε έντονη παραφιλολογία που έφερε την ομάδα να μην κυνηγά το πρωτάθλημα για να μην χαθεί η συμμετοχή ελληνικής ομάδας στη διοργάνωση.

Ωστόσο, η ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και αυτό συνέβη μια μέρα σαν σήμερα σε ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Παναθηναϊκό. Οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν τη νίκη για να μειώσουν τη διαφορά από τους πρωτοπόρους «πράσινους» και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει ένα ντέρμπι με τεράστια ένταση. Στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν έπεφτε καρφίτσα με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με γκολ του Αντωνίου, αλλά την ΑΕΚ να ισοφαρίζει γρήγορα με εκτέλεση του Σαβέβσκι και να εξασφαλίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”fJJXiXQMMHQ” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X