"Απίστευτη ωριμότητα και αυτοπεποίθηση ο Ντούνης"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

oikonomopoulosO Σπύρος Οικονομόπουλος μιλάει για το ντεμπούτο του Παναγιώτη Ντούνη και τονίζει ότι ο νεαρός τερματοφύλακας της ΑΕΚ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο την προηγούμενη Κυριακή, έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

“Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Παρότι άπειρος και πολύ νεαρός, έδειχνε σίγουρος κάτω από τα γκολπόστ. Εκτός από το λάθος που έκανε και το έχουν κάνει ακόμα και έμπειροι γκολκίπερ, αφού σε τέτοιες φάσεις παρασύρεσαι από την κίνηση συμπαικτών και αντιπάλων, ήταν εξαιρετικός. Έβγαινε με σιγουριά και «καθάριζε» τις φάσεις”, τόνισε αρχικά ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του δικεφάλου στην εφημερίδα “Live Sport και συνέχισε: “Ήταν επίσης πολύ σωστές και γρήγορες οι μεταβιβάσεις του είτε με τα πόδια, είτε με τα χέρια. Βοηθούσε με αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις 17χρονο τερματοφύλακα με αυτά τα στοιχεία. Δείχνει απίστευτη ωριμότητα και αυτοπεποίθηση. Δεν έδειξε φόβο ούτε μετά τη γκέλα του και αυτό είναι πολύ ουσιαστικό γιατί στη συγκεκριμένη θέση τα λάθη… απαγορεύονται”.

Για την επόμενη μέρα, ο Σπύρος Οικονομόπουλος τόνισε: “Ο Παναγιώτης έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Αν συνεχίσει να δουλεύει και πάρει ευκαιρίες, η ΑΕΚ θα κερδίσει ένα σπουδαίο τερματοφύλακα. Άλλωστε η ιστορία έχει δείξει ότι ο γκολκίπερ βελτιώνεται μέχρι το τέλος της καριέρας του”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X