"Πράσινο" άναψε η Γ.Γ.Α στην ΑΕΚ για την "Αγιά Σοφιά"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

agia sofia maketaΗ ΑΕΚ παρέλαβε χθες τρισέλιδο έγγραφο από τη Γ.Γ.Α, στο οποίο σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι υπάρχει απόλυτη ταύτιση των δύο πλευρών σε ότι αφορά στη μελέτη και καταλληλότητα λειτουργίας του γηπέδου και πλέον το μόνο που μένει είναι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο.

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο όνειρο της επιστροφής στο “σπίτι” της βρίσκεται η Ένωση μετά την έγκριση της μελέτης της “Δικέφαλος 1924” από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Οι άνθρωποι της ομάδας περίμεναν με αγωνία αυτές τις μέρες το τελικό Ο.Κ της Γ.Γ.Α, προκειμένου να προχωρήσουν στο τελικό στάδιο πριν την έναρξη των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Ώρα των σπορ”, με το έγγραφο που έφτασε χθες στα χέρια των ανθρώπων του δικεφάλου, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενέκρινε τόσο τη μελέτη, όσο και την καταλληλότητα λειτουργίας του νέου γηπέδου κι έτσι μοναδική εκκρεμότητα παραμένει η ψήφιση του νομοσχεδίου για το ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας.

Το αρνητικό στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι λόγω των δημοτικών εκλογών και των ευροεκλογών, η Βουλή αναμένεται να παραμείνει κλειστή την επόμενη εβδομάδα κι έτσι μειώνονται οι πιθανότητες να ψηφιστεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο μέσα στον Μάϊο, το οποίο αφορά και στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μην υπάρξει νέα καθυστέρηση, αλλά πλέον είναι δεδομένο ότι δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνους.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X