«Αγγίζει» τον Κοροβέση η ΑΕΚ, άμεσες εξελίξεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής

«Αγγίζει» τον Κοροβέση η ΑΕΚ, άμεσες εξελίξεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

korovesis1-κοροβεσηςΤο enwsi.gr σας αποκάλυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νίκο Κοροβέση. Και σήμερα σας ενημερώνει πως τα πράγματα βρίσκονται ήδη σε πολύ προχωρημένο επίπεδο και όλα δείχνουν πως η Ενωση «αγγίζει» τον 23χρονο ακραίο. Επειτα από τις επαφές της περασμένης εβδομάδας, φάνηκε πως τα πράγματα βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αναμένεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Με δεδομένη την επιθυμία του Κοροβέση να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα», στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να πιέσουν τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα ώστε να υπάρξει συμφωνία. Στην Ενωση έχουν ξεχωρίσει τον παίκτη, έχουν εντοπίσει στοιχεία που αξίζουν να δουλευτούν και να κάνουν τη διαφορά, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να σκορπίσουν χρήματα. Ενδεχομένως να είναι και σημαντική η επιθυμία του Κοροβέση, που θα πιέσει και αυτός από την πλευρά του για να γίνει η μεταγραφή.

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν πως οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και δεν πρόκειται αυτή η μεταγραφική υπόθεση να τραβήξει σε βάθος χρόνου. Από τη στιγμή που στην ΑΕΚ αποφάσισαν πως ο Κοροβέσης είναι ο παίκτης που θέλουν για την αριστερή πλευρά (σε ρόλο φουλ μπακ πιθανότατα), όλα δείχνουν πως έχουν πάρει τον δρόμο τους.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X