Πέντε μετάλλια για την ΑΕΚ στο Κύπελλο Βριλησσίων

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ksifaskiaΆλλη μια καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα ξιφασκίας της ΑΕΚ, στην κατηγορία παμπαίδων και παγκορασίδων, στο Κύπελλο Βριλησσίων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κοντοειδής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα αγόρια ηλικίας 11 έως 13 ετών. Ο Μιχάλης Αλιφραγκής πήρε την 7η θέση, ο Ιάσωνας Μποϊδάνης την 10η, ο Απόστολος Βιδάλης την 14η και ο Κωνσταντίνος Καραγιώργος την 17η.

Όσον αφορά τα κορίτσια, η Λυδία Μποϊδάνη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 11-13 ετών, η Αλεξάνδρα Βατοπούλου πήρε την 5η θέση, η Αθηνά Δαμανάκη την 8η, η Φαίη Βλάχου την 10η και η Αθηνά Μαυράκη την 11η.

Στα αγόρια 8-10 ετών, ο Δημήτρης Στασινόπουλος κατέκτησε το χρυσό, ενώ ο Νικόλαος Λυπημένος κατέκτησε την 17η θέση. Τέλος, στα κορίτσια η Μαριλένα Γαζεπίδη κατέκτησε το χάλκινο, όπως και η Βασιλική Θεοδόση, ενώ την 8η θέση πήρε η Φανή Τριβέλλα και την 10η η Δανάη Ψωφάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X