Όπου φύγει, φύγει ο Τζιμπούρ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαιώνουν στην Αλγερία

Ενθουσιασμένος στην προοπτική να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα» ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibour1Οι Άγγλοι το έχουν επισημάνει πολλές φορές και εδώ και πολύ καιρό, πως η σχέση του Ραφίκ Τζιμπούρ με την Νότιγχαμ, είναι τελειωμένη υπόθεση. Ωστόσο τις πληροφορίες τις αντλούσαν από την πλευρά της Φόρεστ και τον προγραμματισμό που κάνει η ομάδα για την νέα σεζόν. Αντίθετα οι Αλγερινοί, τις πληροφορίες τις έχουν από το περιβάλλον του Τζιμπούρ. Και όπως γράφουν σήμερα σχεδόν όλα τα ΜΜΕ της Αλγερίας, θεωρείται δεδομένο πως ο «Τρομοκράτης» δεν θα συνεχίσει στην Νότιγχαμ.  Με τον Τζιμπούρ να επιθυμεί να φύγει άμεσα από την Αγγλία. Μάλιστα η L’Expression αναφέρει πως «ο Τζιμπούρ έχει μπει στην λίστα μ’ αυτούς που θα αποδεσμευτούν από την Φόρεστ». Κάτι που έχει ενδιαφέρον, καθώς έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος που θα αποχωρήσει ο Τζιμπούρ από την Νότιγχαμ.

Αν βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να μείνει ελεύθερος, η ΑΕΚ θα κάνει προσπάθεια να μπει στο παιχνίδι για την απόκτηση του παίκτη. Το ίδιο και στην περίπτωση που τεθεί ζήτημα δανεισμού του Αλγερινού. Αντίθετα αν η Νότιγχαμ επιχειρήσει να τον παραχωρήσει, τότε τα δεδομένα αλλάζουν.

Πάντως σύμφωνα με σημερινό αγγλικό δημοσίευμα, θα ληφθούν άμεσα αποφάσεις για παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον νέο τεχνικό της Φόρεστ, Στιούαρτ Πιρς. Ανάμεσα σ’ αυτούς, είναι και ο Τζιμπούρ.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X