Με το βλέμμα στα...σαλόνια η Καέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

caenΠροβάδισμα για την 2η θέση θέλει να πάρει η Καέν, ξεπερνώντας το εμπόδιο της πάντα επικίνδυνης Μπρεστ. Πολλά γκολ βλέπουμε στην Ρώμη, στο παιχνίδι της Λάτσιο με την Βερόνα, ενώ η πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους υποδέχεται την Αταλάντα.

377.  Μπρεστ – Καέν

Τα τελευταία αποτελέσματα της Μπρεστ δείχνουν μια ομάδα που παίζει για την νίκη, ωστόσο απέναντι στην Καέν τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Την στιγμή μάλιστα που η φιλοξενούμενη παραμένει στην 2η θέση της βαθμολογίας και θέλει να κερδίσει την άνοδο της στα μεγάλα σαλόνια.

Οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε σερί νίκες στα τελευταία παιχνίδια τους, έχουν 59 βαθμούς, αλλά υπάρχουν τρεις ακόμα ομάδες που παλεύουν για τις θέσεις της ανόδου. Με δεδομένο ότι η πρωτοπόρος Μετς έχει ξεφύγει και είναι ήδη πρωταθλήτρια, τέσσερις ομάδες παίζουν τα ρέστα τους για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.97)

379. Γιουβέντους – Αταλάντα

Πρωταθλήτρια χωρίς να αγωνιστεί είναι η Γιουβέντους, μετά την ήττα της Ρόμα από την Κατάνια με 4-1. Πλέον δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, οι Ρωμαίοι έχουν μείνει οκτώ βαθμούς πίσω και δεν μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Ήταν έτσι και αλλιώς δύσκολο να πιάσουν την «Μεγάλη Κυρία» στην πρώτη θέση. Σήμερα η ομάδα του Κόντε απογοητευμένη από τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ, παίζει με την Αταλάντα, που μετράει τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Ωστόσο βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Πρόταση: G/G (www.stoiximan.gr 2.15)

 

372. Λάτσιο – Βερόνα

Η παράδοση στο συγκεκριμένο ζευγάρι δείχνει πολλά τέρματα, ωστόσο δεν περνά απαρατήρητη η συμπεριφορά της Λάτσιο, στα εντός έδρας παιχνίδια της. Όπου έχει φέρει 10 under στα 14 τελευταία παιχνίδια που έγιναν στην Ρώμη. Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι θα έχουν σημαντικές απουσίες, ενώ μπορεί ο Κλόσε να επιστρέφει, αλλά θα μείνει στον πάγκο. Από κει και πέρα μετά τις νίκες που πέτυχαν χθες, η Μίλαν η Πάρμα και η Τορίνο , Λάτσιο και Βερόνα είναι αναγκασμένες να κυνηγήσουν την νίκη. Και μπορούν να μας προσφέρουν ένα ματς με πολλά τέρματα.

Πρόταση: Over 2.5 (www.stoiximan.gr 1.55)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X