Έντεκα χρόνια χωρίς το "Ναό" (VIDEO)

Έντεκα χρόνια χωρίς το "Ναό" (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

antio-naeΗμέρα που έχει μείνει χαραγμένη στην μνήμη όλων των ΑΕΚτζήδων είναι η 5η Μαΐου καθώς σαν σήμερα πριν από έντεκα χρόνια, ξεκίνησε η κατεδάφιση του “Νίκος Γκούμας”. Ο “Ναός” που δέσποζε στη Νέα Φιλαδέλφεια από το 1930 και όπου η ΑΕΚ είχε ζήσει τις πιο ένδοξες στιγμές της Ιστορίας της, κατεδαφίζεται το 2003 έπειτα από απόφαση του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Γιάννη Γρανίτσα, γκρεμίζοντας τα όνειρα των “κιτρινόμαυρων” φιλάθλων.

Η αντίστροφη μέτρηση για το στάδιο της Ένωσης ξεκίνησε το 1999, όταν ο σεισμός που έπληξε την Αθήνα προκάλεσε τρομερές ζημιές. Η μεγάλη και πιο λανθασμένη, όπως αποδείχθηκε με το πέρασμα των χρόνων, απόφαση, πάρθηκε λίγα χρόνια αργότερα. Στις 3 Μαΐου 2003 ήταν και η τελευταία φορά που ο “Ναός” της ΑΕΚ άνοιξε τις πύλες του καθώς λίγες ημέρες μετά… τα όνειρα έγιναν μπάζα. Η κατεδάφιση του σταδίου ξεκίνησε με τις θύρες 21 και 24 να γκρεμίζονται πρώτα, ενώ λίγους μήνες αργότερα ο ιστορικός χώρος είχε μετατραπεί σε οικόπεδο.

Πλέον όμως το όνειρο των “κιτρινόμαυρων” τείνει να πάρει ξανά σάρκα και οστά. Η ΑΕΚ θα επιστρέψει στον χώρο όπου μεγαλούργησε για δεκαετίες, με την κατασκευή του νέου γηπέδου της. Η “Αγιά Σοφιά” θα απαλύνει τις πληγές που εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία έχουν αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στην ΑΕΚ και τον κόσμο της.

Δείτε το βίντεο:

[youtube id=”N65WCxWnjQQ”]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X