"Να ανέβουμε λίγο κι ας φάμε και δεύτερο"

Μανδραφλής: «Να γυρίσει η ΑΕΚ και να πρωταγωνιστεί»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

?????????????????????????????????????????????????????????????Ακόμα κι ο αρχηγός του Αιγάλεω, Νικήτας Τουρνάς, απογοητεύτηκε απ’ τη μαζική άμυνα κόντρα στην ΑΕΚ. Απολύτως λογικό, μπορούν θα μπορούσαν να πουν όσοι παρακολούθησαν το ματς στο ΟΑΚΑ, αφού οι φιλοξενούμενοι με το ζόρι περνούσαν τη μεσαία γραμμή. Ακόμα και μετά τη στιγμή της αποβολής του Κώστα Τσούπρου, όταν η Ένωση έμεινε με παίκτη λιγότερο, η οδηγία απ’ τον πάγκο δεν άλλαξε. Όλα αυτά μέχρι το 75ο λεπτό, όταν ο Τουρνάς έφυγε απ’ τη θέση του και πλησίασε την πλάγια γραμμή, φτάνοντας κοντά στον Τάκη Μανδραφλή:

“Κόουτς να ανέβουμε λίγο κι ας φάμε και δεύτερο γκολ. Τι καθόμαστε τόσο πίσω; Με δέκα παίζουν”, ήταν τα λόγια του και η αλήθεια είναι ότι λίγο αργότερα, με τις αλλαγές που έκανε ο τεχνικός του Αιγάλεω έδειξε ότι πραγματικά είχε τέτοια πρόθεση. Οι προσπάθειες όμως των ποδοσφαιριστών του βρήκαν απέναντί τους τον Παναγιώτη Ντούνη, ο οποίος κράτησε το μηδέν για την ΑΕΚ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X