"Κάνουμε και άμυνα"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Αιγάλεω
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

μουργκα murga mourgaΤα …άκουσαν για τα καλά Ράμα και Μούργκα όσες φορές ξέχασαν να γυρίσουν στην άμυνα. Απ’ την αρχή της σεζόν ο Δέλλας το επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία. Θέλει απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια του ματς να συμμετέχουν ενεργά στο παιχνίδι της ομάδας, τόσο στον δημιουργικό τομέα, όσο και στον ανασταλτικό. Χθες, υπήρχαν στιγμές στην αναμέτρηση κόντρα στο Αιγάλεω, στις οποίες τόσο ο Ρενάλντο Ράμα όσο και ο Έντιν Μούργκα έμεναν στην επίθεση και ξεχνούσαν να γυρίσουν για να δώσουν βοήθεια στους Αργυρίου και Τσουμάγκα. Αποτέλεσμα ήταν να μένουν μόνοι τους με δύο και τρεις αντιπάλους.

Αυτός ήταν ο λόγος που ο προπονητής της ΑΕΚ σηκώθηκε αρκετές φορές απ’ τη θέση του: “Ράμα, Μούργκα, κάνουμε και άμυνα. Δεν καθόμαστε στην επίθεση”, ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα με τη συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα και δυστυχώς για τους συγκεκριμένους παίκτες το επανέλαβε αρκετές φορές και στη συνέχεια.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X