Πρωτιά, εκκαθάριση και μεταγραφές επιπέδου Α1 για τη νέα «Βασίλισσα»

Πιάνει… δουλειά ο Δήμος Ντικούδης στο «χτίσιμο» της Βασίλισσας της Α1
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dikoudisΤο πρώτο (σημαντικό) βήμα του πλάνου που εκπονήθηκε το 2012 έγινε. Η ΑΕΚ είναι ξανά στην Α1. Τώρα σειρά παίρνει το επόμενο βήμα. Η επιστροφή στην Ευρώπη και η καθιέρωση της ομάδας ξανά ως πρωταγωνίστριας στο ελληνικό  μπάσκετ. Και εκεί είναι και το πιο σημαντικό για να «κερδίσει» εξ’ ολοκλήρου η ΑΕΚ ξανά τον κόσμο της που την τελευταία 8ετία έμεινε μακριά της.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος αρχικά θέλει 100% νίκη με το Ψυχικό και πρωτιά στην Α2 για να εδραιωθεί και τυπικά η ΑΕΚ ως το «αφεντικό» της φετινής κατηγορίας που δεν έχει ξαναδεί πιο «γεμάτη» ομάδα στην ιστορία της. Εν συνεχεία ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος και ο Αλέξης Αλεξίου προχωρούν με γοργά βήματα την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της ΚΑΕ ΑΕΚ και την δημιουργία του νέου φορέα που θα στηρίξει την επιστροφή της Βασίλισσας.

Από εκεί και πέρα, με μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός ΑΕΚ θα «χτιστεί» το νέο ρόστερ. Και εκεί σημαίνοντα ρόλο θα έχει ο Αθλητικός Διευθυντής Δήμος Ντικούδης με την εμπειρία του και τις διασυνδέσεις του εντός και εκτός Ελλάδος, σε συνεργασία με τον κόουτς Ζιάγκο και το τιμ του.

Και η ομάδα της Α1 θα είναι κατά πολύ διαφορετική από την φετινή. Φέτος ο Ζιάγκος και οι συνεργάτες του στελέχωσαν την ΑΕΚ με ένα και μόνο σκοπό: να ανέβει στην Α1. Το πέτυχε και αυτό είναι το σημαντικό. Η ΑΕΚ της Α1 θα «χτιστεί» διαφορετικά, γιατί θα έχει διαφορετικούς στόχους και διαφορετικές προϋποθέσεις. Και για όσους γνωρίζουν μπάσκετ, κατανοούν ότι μια ομάδα με τρεις Αμερικανούς και τρεις κοινοτικούς (αυτούς έχει δικαίωμα κάθε ομάδα στην Α1) είναι η μέρα με τη νύχτα με μια ομάδα που φέτος είχε έναν κοινοτικό (έχασε και αρκετά ματς) και όλα τα άλλα Ελληνόπουλα που είχαν εμπειρία και παραστάσεις από Α2.

Μάλιστα, εκτός των ξένων η ΑΕΚ θα «μελετήσει» και την ελληνική αγορά. Τους έμπειρους Έλληνες της Α1 που είναι διαθέσιμοι και αυτούς που ενδεχομένως να μπορούν να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον έχουν αυτοί που θα συνεχίσουν από την τρέχουσα σεζόν. «Σίγουροι» εμφανίζονται μόλις δύο. Ο Πολυτάρχου και ο Καράμπουλας, οι οποίοι έχουν και συμβόλαιο, ενώ αυξημένες πιθανότητες έχει και ο Νίκολιτς ως λύση στον «άσο».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X