Οικονομόπουλος: "Το Δημόσιο αντιλαμβάνεται το συμφέρον του"

«Μπουρλότο» στο μέλλον της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

oikonomopoulosΜε δήλωση που έστειλε στο enwsi.gr, o Χάρης Οικονομόπουλος αναφέρθηκε στην εκχώρηση των απαιτήσεων της ΑΕΚ απ’ τον Ψωμιάδη προς το Δημόσιο.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την ΠΑΕ στη δικαστική διαμάχη με την οικογένεια Ψωμιάδη, τίνισε χαρακτηριστικά: “Έστω και καθυστερημένα το Δημόσιο απέδειξε ότι και αντιλαμβάνεται το συμφέρον του από την εκχώρηση απαιτήσεων της υπο εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΕΚ και το υπερασπίζεται. Οι αρμόδιοι γνωρίζουν ότι δεν θα μπορέσω να παρασταθώ στο αυριανό δικαστήριο. Την ίδια ώρα, σε άλλη αίθουσα, θα επιχειρώ να αποτρέψω άλλη μιά απόπειρα φίμωσης της Ελευθεροτυπίας, λίγο πριν τις επικείμενες εκλογές. Θα ήταν έγκλημα η αυριανή ματαίωση της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων να οδηγήσει στην ανατροπή της εκχώρησης των απαιτήσεών της προς το Δημόσιο, λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί αυτή νόμιμα. 

Αν, παρα τις διαβεβαιώσεις, η ΠΑΕ ΑΕΚ διαγραφεί άκαιρα από τα μητρώα, οι ευθύνες όσων δημοσιων λειτουργών, τυχόν, συνεργήσουν θα είναι τεράστιες. Κλείνοντας το κεφάλαιο αυτό εύχομαι το ηθικό πλεονέκτημα που αναδείχθηκε να διατηρηθεί ως παρακαταθήκη και στη συνέχεια”.

MΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X