Ντούνης: "Έκανα τη δουλειά μου"

Ντούνης: "Έκανα τη δουλειά μου"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντούνης DounisΟ τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Παναγιώτης Ντούνης στο σημερινό (4/5) παιχνίδι με το Αιγάλεω έκανε την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα της Ένωσης σε επίσημο ματς και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία του. Ο νεαρός πορτιέρο των “κιτρινόμαυρων” μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ έκανε δηλώσεις και μίλησε για την εμφάνισή του, για το άγχος του, αλλά και για τον χρόνο συμμετοχής του στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν.

«Περίμενα να πάρω μία ευκαιρία να παίξω στην ΑΕΚ. Τη δουλειά μου έκανα στην τελευταία φάση. Έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένος και συνεχίζω».

Για το αν είχε άγχος που αγωνίστηκε μπροστά από τους φίλους της ΑΕΚ είπε: «Στην αρχή λίγο, μετά μου έφυγε, δεν είχα πρόβλημα και ήμουν συγκεντρωμένος μέσα στο παιχνίδι».

Για τον χρόνο συμμετοχής του στους εναπομείναντες αγώνες της ΑΕΚ είπε: «Αυτό θα το κρίνει ο προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του μέσα στις προπονήσεις. Αυτοί θα κρίνουν το πόσο θα παίξω».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X