Παρακολουθούν την πρόοδο του Ζόριτς στην ΑΕΚ και μελετούν τα καλά του στοιχεία

 Όταν η Ίντερ ονειρευόταν «πακέτο» από Μαυροβούνιο με Ζόριτς και Βούτσινιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zoricΔεν είναι μόνο  ο ηγετικός χαρακτήρας που δείχνει πλέον ο Ντάρκο Ζόριτς στα τελευταία παιχνίδια της Τσέλικ. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι σκοράρει, έστω και από το σημείο του πέναλτι. Ο νεαρός διεθνής μέσος έχει πάρει τα πάνω του πλέον και αποδεικνύει ότι στην ΑΕΚ έκαναν διάνα με την απόκτηση του. Και τον περιμένουν το καλοκαίρι να ενσωματωθεί με την ομάδα, προκειμένου να δουλέψουν μαζί του.

Όλο το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολουθούν τις επιδόσεις του Ζόριτς. Έχουν βρει την δυνατότητα και παρακολουθούν τα παιχνίδια της Τσέλικ και κάθε εβδομάδα υπάρχει σχεδόν πλήρη εικόνα για την συμμετοχή του στα παιχνίδια.  Όπως γίνεται δηλαδή σε κάθε μεγάλη ομάδα που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.

Οι κιτρινόμαυροι βλέπουν όλα όσα θέλουν από τον νεαρό άσο, παρατηρούν ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι έχει βρει και πάλι τα πατήματα του στο γήπεδο, έχοντας  συνεχόμενη άνοδο στην απόδοση του.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X