Η Πόρτο ανακοίνωσε τον Φαριόλι

Η Πόρτο ανακοίνωσε τον Φαριόλι
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην προπονητής του Άγιαξ και της Νις στην Πόρτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην προπονητής του Άγιαξ και της Νις, Φραντσέσκο Φαριόλι, είναι ο προπονητής της Πόρτο για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε η πορτογαλική ομάδα την Κυριακή.

Ο Φαριόλι έφυγε από τον Άγιαξ τον Μάιο, αφού η ολλανδική ομάδα έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει το 37ο πρωτάθλημα της Eredivisie μετά από μια καθίζηση στα τέλη της σεζόν, η οποία επέτρεψε στην Αϊντχόφεν να αρπάξει τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική.

Ο Ιταλός οδήγησε τη Νις στην πέμπτη θέση της Ligue 1 τη σεζόν 2023-24 και έχει επίσης προπονήσει τις τουρκικές Φατίχ Καραγκιουμρούκ και Αλάνιασπορ.

Στους «Δράκους» αντικατέστησε τον Μάρτιν Ανσέλμι, ο οποίος αποχώρησε από την Πόρτο νωρίτερα αυτόν τον μήνα, μετά τον αποκλεισμό της από τη φάση των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Η Πόρτο τερμάτισε τρίτη στην Πριμέιρα Λίγκα πέρυσι, εννέα βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Της Κυριακής το απόγευμα να δούμε τι θα φέρει (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS