Αλεξίου: "Η συγκίνηση είναι έκδηλη"

Αλεξίου-Κατσαδήμας: οι αφανείς ήρωες μιας ακόμη δικαίωσης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alexiou Αλεξίου katsadimas ΚατσαδήμαςΔηλώσεις στην εφημερίδα “Ώρα των σπορ” πραγματοποίησε ο Αλέξης Αλεξίου για την επιστροφή της Βασίλισσας στην Α1. «Νιώθω… άδειος. «Άδειος» με την έννοια, ότι μου έφυγε ένα βάρος. Νιώθω το ίδιο, όπως στην πρεμιέρα μας με Έσπερο στην Πάτρα, στη Βήτα Εθνική. Και πιο έντονα ακόμα. Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου πρωτίστως τον Βαγγέλη Ζιάγκο και όλο το τεχνικό επιτελείο γιατί κράτησαν την ομάδα όρθια! Κράτησαν την ομάδα παρά τους πολλούς τραυματισμούς, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα, που είχαμε εξαιτίας της «αιμορραγίας» που μας προκάλεσε η ενασχόλησή μας με όλα τα Τμήματα της Ερασιτεχνικής. Θέλω επίσης να συγχαρώ τους δύο αρχηγούς, τον Φαλέκα και τον Δέσπο, οι οποίοι έδειξαν την αδιαμφισβήτητη κλάση τους, αλλά και όλους τους παίκτες για την άνοδο» τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια είπε: «Η συγκίνηση είναι έκδηλη γι’ αυτό που συνέβη. Μέσα σε λίγες ημέρες πετύχαμε τον διπλό στόχο που είχαμε θέσει, ήτοι την επιστροφή της «Βασίλισσας» στην Α1 και την λύση της ΚΑΕ. Όμως, έχουμε μπροστά μας ακόμη έναν αγώνα. Έχουμε ακόμη μια νίκη να κάνουμε» και πρόσθεσε ενόψει της επόμενης ημέρας: “Θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι ενόψει Α1 όλα πάνε καλά. Βρισκόμαστε ήδη σε καλό δρόμο οργανωτικά, οικονομικά και εμπορικά. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X