Η αποκάλυψη του enwsi.gr για τον Κοροβέση, συζητήθηκε στους Ζωσιμάδες

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

korovesisΤο enwsi.gr σας αποκάλυψε την Παρασκευή την πρώτη κίνηση της ΑΕΚ, για την απόκτηση του Νίκου Κοροβέση, από τα Γιάννινα.  Η αποκάλυψη αυτή,  για την επαφή της ΑΕΚ με την διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα για τον ποδοσφαιριστή , συζητήθηκε μέχρι τα Ιωάννινα και ήταν πρώτο θέμα συζήτησης στους Ζωσιμάδες.

Αρκετοί από τους συμπαίκτες του Κοροβέση στην ομάδα, ρωτούσαν για την εξέλιξη της υπόθεσης και αν τελικά θα ακολουθήσει και αυτός τον δρόμο του κολλητού του, του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινόμαυρων έσπευσε και αυτό να ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, με τον Κοροβέση πάντως να απαντά, πως εκτός από φιλολογικό ενδιαφέρον (κάτι για το οποίο τον ενημέρωσε ο μάνατζερ του) δεν ήξερε περισσότερα.

Αξίζει να τονίσουμε ότι Κολοβέτσιος και Κοροβέσης έχουν στενή φιλία, ενώ τα τελευταία χρόνια διαμένουν και στο ίδιο δωμάτιο στις αποστολές της ομάδας. Στην τελευταία προπόνηση δεν έλειψαν τα πειράγματα στον Κοροβέση του στυλ «Και εσύ θα μας φύγεις», ωστόσο ο ίδιος δεν μπορούσε να πει πολλά, αφού γνωρίζει ότι τον πρώτο λόγο για αυτή την μεταγραφή έχει η διοίκηση της ομάδας του.

Στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να παλέψουν για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, αφού θεωρούν ότι μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στην αριστερή πλευρά. Άλλωστε έχει αγωνιστεί με επιτυχία τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και ως εξτρέμ. Και όπως έχετε διαβάσει από το enwsi.gr, οι κιτρινόμαυροι πιστεύουν πολύ στον ποδοσφαιριστή που έκανε εξαιρετική χρονιά, με 29 συμμετοχές και τρία τέρματα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X